Vote Obama

PRESIDENT 2008 Hillary Clintons kampanj har i flera veckor talat om att Barak Obama talar mycket om och fokuserar mycket på hopp. Detta ställs mot det faktum att Clinton talar mindre och därmed agerar mer utifrån sin erfarenhet. Men Barak Obama är utan tvekan den kandidat som vet hur man inspirerar och hur man når ut till massorna. Hans svar på kritiken om "hoppfullt snack" är riktigt träffande:Jag ger mitt stöd till Barak Obama som Förenta staternas nästa president. Precis som statsminister Fredrik Reinfeldt gjorde för någon vecka sedan. Att Reinfeldt bara för något år sedan var en stor Bush- och republikan-anhängare får de flesta att kritisera honom för att vända kappan efter vinden. Men faktum är att Obama kan gå hem även i högerläger, för han är en politiker som är humanist i första hand. Förhoppningsvis så ser även Reinfeldt dessa drag. Annars är det ju lätt att se stödet av Obama som rakt igenom en del av propagandaapparaten för "det nya arbetarpartiet". Vi kan ju alltid hoppas att så inte är fallet.

Med Barak Obama som president kan vi avsluta de imperialistiska krigen, vi kan avsluta den hetsande utrikespolitiken, vi kan avsluta ett CIA med fria händer över hela världen och vi kan se fram mot en bättre värld. I alla fall kan vi hoppas om att det blir så.

5 kommentarer:

Mario Teran sa...

Efter allt USA ställt till med i sin utrikespolitik och det taskiga anseende man har så tror jag att det skulle vara ett ypperligt tillfälle att sätta en kvinna på presidentposten. Lite mjukare, lite bättre. Hoppas jag.

I vote för Hillary!

Anonym sa...

"mario teran" du kommenterar ju allt hankins skriver, är det din nemesis eller?

Mario Teran sa...

senaste anonym;
Vi har legat.

Dessutom är det ju bara han skriver på sidan så vad fan skall jag göra?

Raul sa...

När skall det kommenteras om Castros avgång på din sida, Markus? Det ligger ju dig varmt om hjärtat. Finns det något hopp för folket på Kuba om demokrati?

AK sa...

Oerhört naivt om man tror att USAs utrikespolitik beror på enskilda individer.
Att tro att presidentvalet skulle spela någon roll är att ge det meningslösa en mening.
Kapitalismen är inget som ändras genom val utan det relevanta är hur maktförhållanden i klasskampen ser ut....

top