Andreas, Andreas, Andreas, Andreas...

ALLSVENSKAN Blåvitt hyllar Andreas Andersson på sin hemsida. Den Andreas Andersson som erkände att han var urgnagare sedan barnsben när han kom till AIK. Den Andreas Andersson som påstod att Blåvitt tvingat honom att hålla tyst om sin stora kärlek till AIK. Den Andreas Andersson som vid flera tillfällen öppet hånade den Blåvita publiken på Gamla Ullevi. Den Andreas Andersson hyllas på Blåvitts hemsida. Visst kan jag lägga till "den Andreas Andersson som vann skytteligan för Blåvitt", men det är verkligen inte det primära i vad man minns om den killen som supporter. Andreas Andersson representerar ett slags primärinstinktivt svek som inte är lätt att glömma. Det kanske inte är helt logiskt framanalyserat, men sedan när är fotbollssupporterns kärlek till sitt lag och förakt mot sin rival något som rymts inom logikens snäva barriärer?

Andreas Andersson borde inte hyllas på GöteborgsKamraternas officiella hemsida.
______________________________________________
______________________________________________
Kallio och Andersson gråter ut i GT för att Jonas Johnsson lägger av, enligt Andersson är han den bästa spelaren som snörat på sina grillor för Frölunda. Ja just det ja. Det är väl just den gubbmentaliteten som gjort att indianerna gått ner sig något fruktansvärt under de senaste säsongerna. Vart tog hela den inspirerande ungdomsandan vägen? Varför får Kjellgren sitta kvar trots att de inte släpper fram talanger från den så lysande ungdomssektionen? Var är det som händer i Kålleseums innandömen?
______________________________________________
Kanal Glenn Radio spelar in episod 2 i helgen och kommer troligtvis finnas på BaraBen.com på måndag. Trots att jag hoppat av som aktiv skribent och chefredaktör så kommer jag även i fortsättningen göra gästspel i form av exempelvis Kanal Glenn på Blåvittbloggen!
______________________________________________
Jag har tackat nej till jobb på SVT. Det känns helt sjukt. Även om det bara var för fyra månader, så ändå. Nej Public Service, jag vill inte jobba hos er. Alternativet jag har valt istället är dock riktigt kul och spännande. Ska bli gött att komma in i hetluften igen efter den senaste tidens svala hetsklimat. Frankie is back.

5 kommentarer:

Larry Holm sa...

Frankie:

Personligen tycker jag mindre om DVMFT.

Skulle vara kul att höra din åsikt om vem du ogillar mest av AA och DVMFT?

Pol Pot sa...

DVMFT måste väl ändå rankas högre?Btw, att använda ordet primära två gånger så nära inpå varandra.. Inte bra :P

Anonym sa...

Jag hittade ingen hyllning till andreas andersson på officiella, har den tagits bort?

"Frankie is back"
E de så? Gött i så fall!


/Ese

Anonym sa...

Man undrar ju vad du valde framför jobbet på SVT... Säg!
Och du saknas nåt hiskeligt på baraben.com

Anonym sa...

Varför lämnade du BaraBen? Du var BaraBen. Du kan väl vara snäll att motivera ditt avhopp?!

Har du ett nytt projekt på gång, är det anledningen till avhoppet?

top