Veckans...

...vinnare: Ultras Göteborg. Trots att en del sura röster kritiserat dem den senaste tiden så ger de inte upp och är idag utan tvekan den starkaste "rösten" för tifosikulturens bevarande på Ullevis läktare. Se och njut.

Vi kan bara hoppas att trenden är här för att stanna, så lär tifohinkarna fyllas ännu mer. Banderollen om Peking var dock lite öppet mål, varav vi på BaraBen skippade den humorn i veckan men man kan inte komma ifrån att det var jävligt roligt samtidigt. Flagghavet var i alla fall vackert och innehöll många fina nyheter.

...comeback: Niclas Alexandersson, på högerbacken. Han vill egentligen inte lira där men vet kanske inte riktigt sitt eget bästa. Med tanke på Sebastian Larssons framfart den senaste tiden lär högerbacken vara den plats där "Alex" kan få speltid i EM. Lika bra att spela in sig där med andra ord.

...förlorare: BK Häcken. Flera spelare i gulsvart var på ett danspalats i centrala staden efter sin premiärseger. En av spelarna frågade personal vid dörren om han hejade på Häcken och fick tidernas asgarv, högt och långt, lagom hånfullt, som svar...

...Gaisare:
TV4. Matchen mot Peking gick på televisionen och därmed stannade, utan att överdriva, tusentals människor hemma från Ullevi. Lördag i soffan slår lördag på Speedway-arenan. Uppenbarligen. "Bättre" blev det även av att fyran fipplade med ljudet så tittarna fick höra en hallåa spela in sina påor för nästa program samtidigt som kommentatorerna snackade under själva matchen. Rena amatörerverksamheten. Följt av de tragikomiska och krystade specialpresskonferenserna som startas av Patrick Ekwall.

...Dalai Lama: Kim. Stod (upp) mot Peking med briljans. Men spelet i luftrummet lämnar än så länge mycket att önska, varje hörna känns livsfarlig och Kim tvingades till två svettiga räddningar sedan han stannat på mållinjen och gett upp luftrummet till Pekings elfte luftburna anfallslinje. Men håller man nollan trots ett stort antal bra avslut mot sig är man värd ett hedersomnämnande. Bjussade även på ett par riktiga publikfriare i form av tv-räddningar och finträder.

...spelare: Tobias Hysén. Han é bra. Han é jättebra. Han é oootroligt bra. När han väl kommer igång, likt ett godståg som är en liten slow starter men som är svår att stoppa med sin otroliga tyngd när den väl rullar för full maskin. Stinsen Wernbloom klackade även fram riktningen med ackuratess.

...Blondinbella: Rajalakso. Östermalm. Blondin. Stureplansprofil. Överskattad på alla sätt och vis. Medieprodukt. En bluff som snart kommer att krackelera.

4 kommentarer:

Anonym sa...

blondinbella var skön...

Anonym sa...

Varför lämnade du BaraBen? Du var BaraBen. Du kan väl vara snäll att motivera ditt avhopp?!

Har du ett nytt projekt på gång, är det anledningen till avhoppet?

Anonym sa...

"vi på baraben".. Holger..

Micke sa...

Nej till Peking vad var det för fel med det ?

top