Max(imalt) med oflyt på Gamla Ullevi

MAT Jag tycker att hamburgerkedjan Max hype:as extra bara för att de är svenska och inte del av något internationellt (läs amerikanskt) multinationellt superföretag likt McDonalds och Burger King. De som är Max-fantaster hävdar dock ihärdigt att det har goda burgare där, men som något av en burgarconnoisseur vill jag med bestämdhet påstå att Max har till smaken de klart sämsta hamburgarna av alla större kedjor i Sverige. Dessutom kan Max stoltsera med den utan tvekan sämsta servicen och det minsta utbudet av de stora kedjorna.

Denna misslyckade kedja från landet ska nu etablera sig i Göteborg genom att öppna sin första "restaurang" i Gamla Ullevi lagom till vårpremiären 2009. Samtidigt som IFK Göteborg har ett långt gånget samarbete med Burger King, den fjärde komponenten till varför jag bojkottar Max på Gamla Ullevi.

Fyra orsaker att välja bort Max på Gamla Ullevi:
1. Smaken
2. Servicen
3. Utbudet
4. Konkurrent till Blåvittsponsorn Burger King.

Dessutom känns det rätt 1995 att etablera hamburgerkedja på Gamla Ullevi, trots att jag personligen älskar att njuta av en saftig burgare, nyserverad från grillen. Det är ju inte direkt framtidens smarta kost vi snackar om här.

Jag förutspår att den här debatten blir 2009 års stora internationella politisk-kulturella händelse. Vad tycker Obama? Vad säger Putin? Stoppa Max på Gamla Ullevi! Stoppa burgarna!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag rankar dem:

1. Wendys
2. In & Out burger
3. Burger King
4. Arbys
5. White Castle
6. McDonalds
7. Sibylla
8. Fatburger
9. Karl's Jr
10. Max

Och håller med till 100% (även i sista raden haha)

Frankie sa...

Haha fattar poängen, men hur många av dessa kedjor har du de facto käkat på?

Genrich sa...

Vad fan. Max är ju gott.

sally sa...

gå och lägg dig frankie, max har ju lätt de godaste burgarna! finfint med svenskt också.

Anonym sa...

anonym 21:05 mcdonalds på 6:e va fan har du tatt?

top