Här är Shaquille O'Neils svenska älskarinna

SEXCHOCK. NBA-stjärnornas absoluta superstjärna, Shaquille ”Shaq Attack” O'Neil (just nu i Cleveland Cavaliers) har avslöjats som en Tiger-bro, det vill säga som ett notiriskt otroget sexfreak som vänstrar på sin fru, i Shaqs fall i mer än fem år.

Först skall han ha haft fotomodellen Vanessa Lopez vid sidan om och nu är hans älskarinna en blond svenska: Dominica Westling, 25. Den här blondinen, eller glamourmodellen om ni så vill är småkänd i svenska tuttbranschen för flera utvik i Moore och har enligt de nya uppgifterna haft en romans med Shaquille O'Neil i cirka 18 månader.

Till RadarOnline säger Dominica Westling:
”Jag förstår varför ni hör av er men jag vill helst inte säga någonting. Jag har ingen kommentar.”
Vilket i princip får ses som ett erkännande. Shaq attack själv svarade på affären med svenskan med följande utläggning: "No comment". Det stinker skyldigt här, ännu en framgångsrik amerikansk idrottare med läggning för att knulla runt har alltså "hookat up" med en svensk tjej.

Naturligtvis är det deras enorma sociala kompetens, konversationsförmåga och charm som gör dem attraktiva. En kombination som ni kan skåda i följande mycket djupgående och fascinerande film om Dominica Westling, från Moore:

1 kommentarer:

Anonym sa...

jag förstår shaq, att han tänder på den tjejen, men vad är det för fel på dessa män som inte kan hålla sig till sina fruar? varför skaffar de sig fruar då?

top