Veckans ftw!

Veckans pro bono-arbete står DDB, Saatchi & Saatchi, Storåkers McCann och produktionsbolaget Palladium för när de inleder en kampanj för Hammarby - utan att ta betalt.
– Ja, vi är ett gäng kreatörer med stort hammarbyhjärta som ska göra vad vi kan för att hjälpa Hammarby tillbaka till Allsvenskan, säger Gustav Egerstedt på Saatchi & Saatchi till Dagens Media.
Fuck me backwards. När får vi se sådant pro bono-arbete från den armé av reklamare som håller på Blåvitt?Veckans tuffaste citat kommer från Carlos, i en debattartikel i Dagens Media:
"Sverigedemokraterna har inte stöd av ens fyra procent av befolkningen av en anledning: det är ett risigt parti, ett cyniskt varumärke och dåliga, obildade och opålitliga människor."
Det var vad man kallar för ord och inga visor.

Veckans dekadenta bild.

Veckans shiiiiiiiet. Kom när nattchefen informerade mig om att högsta chefen snackar om att införa kavajtvång. Som på de flesta arbetsplatser med arbetskläder förväntar jag mig naturligtvis att det blir presentkort till Armani för oss i personalen, hand i hand med ett sådant kavajbeslut...


Veckans framtida mamma till mina barn: TV4-Leila.

Hon är helt otroligt go. Alltså, hon skar marsipan och bakade bröllopstårta på min tv och i stället för att - som normalt - håna hennes blotta existens funderade jag på om hon är singel. Helylletjejen som kan fixa allt, som är dundercharmig och lagar mat som en gudinna. Ja, visst är det tråkigt så in i helvete? Men så sa jag ju inte att jag listade henne som veckans drömkvinna, utan veckans framtida...

Veckans sporthändelse: 5-6 i första Stanley Cup-matchen. Elva mål i en första finalmatch! Damn. Svängdörrar i försvaren, målvaktsspel under all kritik och frenetisk offensiv präglade matchen, vars repris jag just såg på ESPN. Det enda negativa var att spelarna själva förutspådde verbalt pisk från sina tränare för det "usla försvarsspelet", come on, det är underhållning ni sysslar med, så låt svängdörrarna snurra vidare!

Veckans tyska anarkist: Thomas. I alla fall så tror jag det var vad han hette, den sköna tyska socialarbetare vi träffade inne på Kings Head i går. Eller om det var Wulfgang. Snubben som gick i vilket fall runt med egen burköl i axelremsväskan, öl som han smög fram och försökte hälla i våra wifebeaterglas. Som sa att han inte gillade sport eller fotboll och höll sedan en utläggning på 45 minuter om att Shalke04 egentligen bör kallas Scheisse04. EU gör nattlivet spännande.

Veckans attention whore: Megan Fox. Får hon inte tillräckligt med uppmärksamhet som en av planetens mest Googlade personer? Räcker det inte att hon får sitta på varje talkshow i USA efter varenda kalkonfilm hon spelar huvudrollen i? Nu knäpper hon alltså upp skjortan när hon ska till flyget, ja, uppmärksamhetskåt är väl bara förnamnet.

Veckans no shit Sherlock. Hela Twitter-Sverige är i uppror över att Israeliska marinen tänker stoppa Ship to Gaza med alla till buds stående mede. Med all respekt för den hedersamma humanitära insats som det här projektet försöker genomföra - men trodde någon verkligen att Israel skulle rulla ut röda mattan för dem som försöker bryta landets blockad av Gaza? Kom igen nu.

Veckans mest menlösa sportartikel står ETC Göteborg för. Dels är det inte halvtid om man räknar med Damallsvenskan, vilket författaren gör. Men den stora tabben är ju att de missat att ringa Jitex för att kolla läget, laget som chockat hela fotbollssverige med sin succé i vår. Kopparberg, Blåvitt, Gais och Häcken har blivit uppringda, men stackars Jitex har glömts bort.

Veckans "välkommen ur garderoben" stod Göran "Jesus" Hägglund för. I en lite desperat charmoffensiv delade han med sig av sin Spotify-lista till medierna - men hade inte gått igenom de textrader han listade som favoriter. Men det gjorde Agenda/Rapport hos SVT efter en idé av Håkan Engström på Sydsvenskan:
Tom Robinon finns också med på listan, med "Winter of 79".
Sångarens motto formulerades i en annan sång:

"Sing if you're glad to be gay
Sing if you're happy that way".

0 kommentarer:

top