JOURNALISTIK. När Pontus Wernbloom och Nina Andersson var "hemma" i Göteborg i helgen gjorde jag en liten intervju med "Boom-Boom" som ni kan läsa i dagens pappers-GT eller hos SportExpressen.

Mitt exklusiva snack (Pontus nobbade att sätta sig med G-P och andra lokala medier) med Wernbloom och hans Nina var över två timmar långt, så det som går att läsa i dagens artikel är endast en bråkdel av det material jag samlade på mig.

Exempelvis avslutade jag texten med följande stycke, som ströks av utrymmesskäl:
"Han var aldrig med i Lars Lagerbäcks VM-kvalande lag, men medger ändå att det blir bittert att se sommarens mästerskap - utan att Sverige är med.
– Det är klart jag hellre hade blivit uttagen till en VM-trupp. Men som tur är jag bara 24 år och bör väl hinna med två till VM i alla fall. Om allt går som det är tänkt, säger Pontus Wernbloom.
Ett besked som svenska fans älskar att höra."
Ni som vill läsa mer av min mastodontintervju med Pontus får kika in GT på söndag, då ägnas GT-Sanktans sida på Sporten åt köttaren från Kungälv. Dessutom blir det ett extra litet inslag med honom på www.sanktan.se/goteborg till helgen eller i nästa vecka.

Pontus och Nina gifter sig som bekant 19 juni, samma dag som kronprinsessan Victoria.
– Nina är lite mer nervös än mig. Jag är cool, eller vad säger du Andersson, säger Pontus.
– Jag visste faktiskt inte när de skulle gifta sig. Vi hade inte så mycket att välja på, utan frågade Pontus klubb vilka dagar som han kunde vara ledig på och fick två helger som alternativ. Första helgen var det upptaget i krykan och då hade vi bara en kvar, den 19 juni så då blev det så, säger Nina Andersson.
– Hon valde ju sitt datum efter oss! Men det är ändå roligt att betala två bröllop den dagen, jag betalar ju för mitt eget i alla fall till skillnad från Victoria, säger Pontus Wernbloom. Syrligt.

0 kommentarer:

top