Det galna telefonsamtalet - ord för ord


MEDIA. Det här är en webbslot hos Sportbladet.se i dag, vilket kanske inte så spännande i sig. Men för oss som läst Expressens chefredaktör Thomas Mattssons blogg nu i veckan läser nog formuleringen "galna telefonsamtalet" följt av "ord för ord" med ett leende på läpparna. Det här var nämligen precis dessa två punkter som avhandlades hos TM. Jag vet inte om det är formuleringarna i sig eller högsta chefens fingertoppskänsla som ligger i tiden?

För övrigt är det rätt ovanligt att en tidning outar någon som vunnit så här mycket pengar. Även i det här fallet skrivs det hela anonymt, där Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson är den som står för substansen (en sjuhelvetes trevlig snubbe för övrigt, med en extrem proffsighet varje gång man hör av sig till honom).

Den som vinner jättemycket pengar riskerar ju att få en hel del tiggare, tjuvar och utpressare på halsen. I alla fall är det den farhåga som gör att vinnarna i de här extremfallen i princip alltid hålls hemliga. Dock kan jag inte minnas att några fall uppmärksammats, där en vinnare en storvinst på typ Lotto har blivit utpressad av gangsters. Men jag kan ha fel.

0 kommentarer:

top