PAPARAZZI. Här rockar Hollywood-stjärnan Kiefer Sutherland loss med Guns N' Roses-klassikern "Knocking on heavens door" på puben Dubliners i centrala Göteborg.
Huvudrollsinnehavaren från tv-succén 24 spenderar just nu drygt två månader i Västsverige då han spelar in en Lars von Trier-film i Trollywood.
Då tar han chansen att dra ut på stan och njuta av Göteborg - var och varannan kväll.

I lördags ägnade han kvällen på en trendig krog på Vasa-Viktoriagatan för att sedan fortsätta kvällen på nere på Andra Långgatan, en gata som omtalats i ett New York Times-reportage om Göteborg. Även Kirsten Dunst (Spiderman, Marie Antoinette, Wimbeldon, Eternal Sunshine of The spotless mind etc.) var med i sällskapet som som att längst in i ett hörn på hipsterhaket Publik och drack jack n coke och öl i ett par timmar, bland annat med några lokala pseudokändisar från wrestlingscenen (!) vid sitt bord.

Filmen här ovan - med Kiefers gitarrlir och sång - är från den 6 augusti. Under de senaste veckorna har de även dykt upp bland annat på restaurang Familjen och krogen Ritz. Så håll ögonen öppna under Way out West - Keifer, Kirsten Dunst, Alexander Skarsgård och de andra stjärnorna från Melancholia lär dyka upp lite här och var i stan.

2 kommentarer:

Hestland sa...

Bob Dylan-klassikern Knocking on heaven's door ;)

Frankie sa...

Jag är för ung för Bob Dylan.

top